A-Lackering

Great Place To Work

I vår bransch finns det många certifikat, och vi är mycket stolta över certifikatet enligt Great Place To Work®.

Ola Bjelkvik, VD:

Vi har genomfört medarbetarundersökningar ända sedan 2011. Medarbetarna utvärderar oss som arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap, dvs sådant som är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser. Medarbetarundersökningarna ger medarbetarnas syn på vad som fungerar bra och vad vi tillsammans kan göra bättre. Alla medarbetare är med i möten då medarbetarundersökningens resultat presenteras och också förbättringsaktiviteter tas fram. Förbättringsaktiviteterna prioriteras sedan för genomförande. På det sättet genomför vi ständigt förbättringar med syfte att skapa en ännu bättre arbetsplats.

Vad vi erbjuder

Förutom en spännande arbetsplats med härliga kollegor får du också tillgång till personlig kompetensutveckling, tillgång till Benify förmånsportal, företagshälsovård och så mycket kaffe du kan dricka.

Och självklart har vi kollektivavtal också.

Om oss

Vi är Skandinaviens största pulverlackerare av aluminiumprofiler. Vår verksamhet bygger på gedigen branschkunskap och vi har lång erfarenhet av pulverlackering och bearbetning av aluminium. Vi är idag 150 anställda och finns sedan 1997 i småländska Sävsjö.

"Bra arbetskamrater"
"Vi hjälper varandra här"
"Att det finns många likasinnade,
vi är som en familj"
"Att man kan vara sig själv"